Dissenyem una exposició en una botiga

Els alumnes de segon de disseny es van desplaçar a la botiga Playmobil per exposar les seves creacions

Escrit per Roger Mas, Helena Marsol i Nerea Luque

El primer article sobre com redissenyar un Playmobil finalitzava amb un “Continuarà!!!”

Doncs bé, la part de producció ja s’ha acabat, els alumnes han definit el problema, han recopilat les dades suficients per a ser creatius i comprovar que la les seves propostes eren úniques i han donat forma a la idea creant, no només el personatge a escala, sinó també inventant-se la seva història.

Per donar encara més sentit al projecte i tancar el cicle hem comptat amb la col·laboració de la botiga Playmobil a Andorra, que s’ha ofert molt amablement després de fer la demanda de poder exposar a l’aparador de la botiga algunes de les produccions dels alumnes.

A mitjans de desembre alumnes i professor es van desplaçar a la botiga per instal·lar els seus treballs i d’aquesta manera tenir l’experiència in situ d’exposar, sortit de la “zona de confort” que és l’escola i fer un tast del que representa  el disseny d’exposicions. Ho van fer l’Aina Guiu,  el Yuri Gispert, la Nerea Luque i l’ Helena Marsol. 

Esperem que la iniciativa tingui èxit tot coincidint amb les festes de Nadal. Des de l’assignatura de disseny volem agrair a Playmobil Andorra la seva ajuda i col·laboració

L’exposició la podreu visitar a l’avinguda de les escoles número 5 d’Escaldes-Engordany fins el dia 12 de desembre i esperem tornar a repetir l’any vinent.