Trobada amb l’Ambaixador de la UE a Andorra

Alumnes de 2n curs d’història de batxillerat es troben amb alts representants de la Unió Europea convidats pel cap de Govern d’Andorra

Una delegació d’alumnes de 2n curs de batxillerat han participat en la visita del grup EFTA del Consell de la UE a Andorra. L’objectiu de la visita és presentar Andorra des de diferents àmbits com poden ser, el polític, l’econòmic i el social als representants dels estats membres de la Unió Europea que segueixen els avenços de la negociació de l’Acord d’Associació entre Andorra i la UE. Els membres del Grup EFTA s’encarreguen de la cooperació amb l’Espai Econòmic Europeu i segueixen les relacions amb l’Associació Europea de Lliure Comerç.

Actualment, Andorra està negociant, conjuntament amb Mònaco i San Marino, l’Acord d’Associació amb la Unió Europea i aquestes trobades suposen una molt bona oportunitat per donar a conèixer el país als representants dels estats membres de la UE. En aquest sentit, Mariona CostaPatrícia Bragança i Eric Pires, han pogut traslladar als representants de la Unió Europea les expectatives que genera l’Acord d’Associació entre els joves estudiants andorrans.

La Patrícia, l’Eric i la Mariona conversen amb Didier Lenoir, l’ambaixador d’Andorra a la Unió Europea en presència de Xavier Espot, Cap de Govern d’Andorra i d’Esther Rabasa, ambaixadora d’Andorra a la UE.
Patrícia Bragança, Eric Pires i Mariona Costa amb el professor d’història Quim Torredà en el moment de les acreditacions oficials per accedir a la reunió.
Els alumnes de batxillerat conversant amb Xavier Espot, Cap de Govern, i Maria Ubach, ministra d’exteriors d’Andorra.