Un carnaval amb música electrònica

Vam començar el carnaval de la millor manera posible. El darrer 26 de febrer del 2022 es va celebrar el segon concert de l’Andorra Mountain Music Festival Winter Edition, amb la magnífica actuació de Tiësto com a artista principal.

Vam arribar l’esdeveniment a les 18:15 h, allà ens va acollir el Santiago Sánchez, el cap de comunicació, que ens va ajudar a accedir als concerts. Ens va recollir al backstage per, seguidament, portar-nos a la zona habilitada per la premsa i les taquilles. Un cop allà, vam haver d’esperar, ja que vam tenir algunes complicacions per entrar al recinte.

Finalment, ens va facilitar unes entrades per accedir de forma normal al concert.

A les 19:00 ja ens trobarem a la zona de restauració i oci, i mitja hora més tard decidim sopar unes hamburgueses d’una de les moltes paradetes que hi podíem trobar.

L’actuació del Tiësto estava prevista per a les 21 h, però va començar a les 21:30 i va finalitzar a les 23 h, aproximadament. El famós DJ ens va oferir una gran varietat de cançons, comptant amb un dels seus últims hits “The Business”, que va agradar i emocionar a tot el públic, que es va quedar amb ganes de més.

El concert va ser un esdeveniment per a recordar. Esperem que es repeteixi amb una pròxima edició d’estiu.