Un festival per recordar

L’Andorra Mountain Músic Winter edition, ha estat un esdeveniment excepcional, ja que amb l’actuació de Martin Garrix juntament amb John Holt, Brian Cross & Alex Now, Justin Mylo i Hajj, han fet una experiència inoblidable tant per al públic com per a nosaltres.
A més a més les instal·lacions i el Personal van afavorir l’experiència i aquesta gran oportunitat.

Pel que fa a les mesures de prevenció de la covid-19 no vam presenciar molta responsabilitat per part del públic. Així i tot, a l’entrada del recinte es requeria el passaport Covid i també la utilització de la mascareta, tot i que al llarg del concert el públic va relaxar amb excés la mesura.

Vist el calendari, el més destacat sens dubte a la nit del 19 de febrer va ser Martin Garrix que, amb una durada d’aproximadament dues hores vam poder gaudir d’una gran varietat de cançons i connexió amb el públic.
Tanmateix, l’ambientació de l’escenari comptava amb diferents efectes especials com canons de fum i flamarades que van portar a un altre extrem l’experiència del festival.

Respecte a la zona de restauració i descans, podíem trobar una varietat considerable de petits establiments que proporcionaven la venda de begudes, menjar i marxandatge. Aquesta zona estava separada de la zona on estava el concert.

Per acabar, volem donar les gràcies especialment al Santi Sánchez, el cap de comunicació, que ens va ajudar durant tot el temps de la nostra estança, i ens va donar accessibilitats a localitzacions més favorables perquè el nostre reportatge es realitzés de la millor manera possible.